Proiecte educaționale

Ai ajuns la facultate și totul ți se pare greu? Ai impresia că nu ai timp liber, iar materiile sunt prea complicate?

Ei bine, norocul a bătut la ușa ta anul acesta. Facultatea implementeaza proiectul ACE-ENERGY special pentru studentii din anul I, în cadrul căruia studenții primesc sprijin atât din partea profesorilor, într-un mod interactiv, cât și a studenților tutori.

Acest proiect își propune să ajute studenții să-și  dezvolte abilitățile prin workshop-uri, să-și îmbogățească cunoștințele prin vizite tehnice și materiale mai ușor de înțeles pentru materiile prea complicate.

Nu rata această ocazie de a contribui la dezvoltarea viitorului tău. Power up your future!

Pentru detalii contactați:

Prof.dr.ing. Diana Robescu - director de grant - diana.robescu@upb.ro Conf.dr.ing. Gabriela Dumitran - asistent de proiect - gabriela.dumitran@upb.ro .

Vă invităm să participați la achiziționarea următoarelor servicii în cadrul subproiectului AG 366 -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE):

  1. Servicii de cazare și masă vizită de studiu
  • Lot 1: Pachet de servicii cazare și masă – grup 40 persoane zona Vidraru pentru perioada 16-17.09.2022
  • Lot 2: Pachet de servicii cazare și masă – grup 40 persoane zona Râmnicu Vâlcea/Călimănești-Căciulata/Govora pentru perioada 17-18.09.2022
  1. Servicii de transport pentru vizita de studiu obiective energetice

Vă rugăm să ne transmiteți oferta dumneavoastra - via email, completând anexa din invitație, până la data de 02.09.2022, ora 12.00.

Oferta dvs. trebuie să fie însoțită de o copie a certificatului de înregistrare sau a Certificatului Constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerțului .

Vă invităm să participați la achiziționarea următoarelor bunuri în cadrul subproiectului AG 366 -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE):

  1. kit premiere studenți

  2. echipamente IT

  3. kit activitate experimentală

Vă rugăm să ne transmiteși oferta dumneavoastra - via email, completând anexa din invitație, până la data de 23.08.2022, ora 12.00.

Oferta dvs. trebuie să fie însoțită de o copie a certificatului de înregistrare sau a Certificatului Constatator eliberat de Oficiul Registrului Comerțului .

În data de 10.08.2022 a fost aprobată solicitarea de modificare a proiectului. Astfel, în lunile august și septembrie se vor desfășura activitățile de mai jos în format online, cu excepția vizitei tehnice care va fi în format fizic:

  • AVI.4 O carieră de succes în ingineria energetică
  • AVII.2 Vizite de studiu

Vizita de studiu la obiective energetice se organizează în format fizic în perioada 16-18 septembrie 2022, costurile pentru studenții din grupul țintă fiind suportate din bugetul proiectului AG 366- Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY.

Studenții din grupul țintă care doresc să participe sunt rugați să completeze formularul de înregistrare și să-l trimită până pe data de 19 august 2022 la adresa rose.ace.energy@gmail.com.

Orarul pentru activitățile din luna august, respectiv septembrie, detaliile despre vizitele tehnice și formularul de înregistrare le găsiți în MSTeams, 02-ENERG-ROSE-Tutorat-2021.

Vă invităm să participați la achiziția a 2 consultanți pentru servicii de consultanță - consiliere profesională şi orientare în carieră asociație în cadrul profesională în cadrul subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Vă invităm să participați la achiziția a 8 consultanți (tutori studenți) pentru servicii de consultanță - consiliere-tutorat studenți în cadrul subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Pentru achizitia de consultanti individuali pentru realizarea serviciilor de consiliere profesională şi orientare în carieră si tutori studenti contestatiile se pot depune pana luni 8.11.2021 ora 12.00 la adresa de email gabriela.dumitran@upb.ro.

Înscrierea studenților de anul I în cadrul proiectului ROSE - ACE-ENERGY se face pe parcursului întregului an universitar 2021-2022.