Proiecte educaționale

Ai ajuns la facultate și totul ți se pare greu? Ai impresia că nu ai timp liber, iar materiile sunt prea complicate?

Ei bine, norocul a bătut la ușa ta anul acesta. Facultatea implementeaza proiectul ACE-ENERGY special pentru studentii din anul I, în cadrul căruia studenții primesc sprijin atât din partea profesorilor, într-un mod interactiv, cât și a studenților tutori.

Acest proiect își propune să ajute studenții să-și  dezvolte abilitățile prin workshop-uri, să-și îmbogățească cunoștințele prin vizite tehnice și materiale mai ușor de înțeles pentru materiile prea complicate.

Nu rata această ocazie de a contribui la dezvoltarea viitorului tău. Power up your future!

Pentru detalii contactați:

Prof.dr.ing. Diana Robescu - director de grant - diana.robescu@upb.ro Conf.dr.ing. Gabriela Dumitran - asistent de proiect - gabriela.dumitran@upb.ro .

Vă invităm să participați la achiziția a 2 consultanți pentru servicii de consultanță - consiliere profesională şi orientare în carieră asociație în cadrul profesională în cadrul subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Vă invităm să participați la achiziția a 8 consultanți (tutori studenți) pentru servicii de consultanță - consiliere-tutorat studenți în cadrul subproiectului -Asigurarea acCEsului la învățământ de calitate în domeniul ingineriei ENERGetice-ACE-ENERGY, derulat de Facultatea de Energetică – Universitatea POLITEHNICA din BUCUREŞTI în baza Acordului de Grant nr. 366/SGU/SS/III din10.09.2020, încheiat cu Ministerul Educației Naționale (MEN) - Unitatea de Management al Proiectelor cu Finanțare Externă (UMPFE).

Pentru achizitia de consultanti individuali pentru realizarea serviciilor de consiliere profesională şi orientare în carieră si tutori studenti contestatiile se pot depune pana luni 8.11.2021 ora 12.00 la adresa de email gabriela.dumitran@upb.ro.

Înscrierea studenților de anul I în cadrul proiectului ROSE - ACE-ENERGY se face pe parcursului întregului an universitar 2021-2022.