Știri

Energy Brain

Energy Brain

Alege provocarea Energy Brain și pune-ți abilitățile la încercare! 🧠

Fă echipă cu 2-3 colegi și, sub îndrumarea profesorului preferat, propune o idee inovativă, dezvoltă un dispozitiv sau o aplicație energetică, îmbunătățește un sistem energetic existent sau “găsește” chiar surse noi de energie.

Ai timp până pe data de 03.𝟎3.𝟐𝟎𝟐𝟑 să găsești ideea câștigătoare și să te înscrii la concurs utilizând formularul: https://forms.gle/QkgTmYrBJHYR7vEU6

Proiectele se transmit pe mail la adresa 𝐮𝐩𝐛.𝐞𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲𝐛𝐫𝐚𝐢𝐧@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦.

Consultă regulamentul înainte de a participa!

Te provocăm să ne iei premiile!

🥇I - 2000 RON

🥈II - 1500 RON

🥉III - 1000 RON

🏅MENȚIUNE - 500 RON

🎖EELISA - 500 RON

Zilele carierei în industria energetică

Zilele carierei în industria energetică

31 octombrie - 4 noiembrie 2022, Universitatea Politehnica din București

Evenimentul este adresat, în principal, elevilor interesați de o carieră de succes în energetică și studenților din domeniul energetic și își propune să ofere informații despre programele de practică, internship, locuri de muncă și programe de dezvoltare profesională ale tinerilor în cadrul companiilor partenere.

Pentru elevi, studenți sau proaspăt absolvenți

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor putea să aplice pe viitor.

Forum - Carieră în industria energetică!

Forum - Carieră în industria energetică!

Te gândești la o carieră electrizantă, însă nu știi cum să iei contact cu marile companii?

Începe numărătoarea inversă pentru Forum - Carieră în industria energetică! A mai rămas doar o lună până la începerea evenimentului unde vei întâlni reprezentați din domeniul energetic, care îți vor expune posibilitățile de viitor și îți vor răspunde la orice întrebare legată de energetică.

https://www.carieraenergetica.ro/cie2022/